dilluns, 9 d’abril del 2012

Invitació



Barcelona, 17 i 18 de maig de 2012


"Ciutadà del món, formador d'àmbit internacional, anàrquic contemporani, opositor de tota forma de manipulació i condicionament ideològic, defensor dels drets de l'home i de la pau, una pau "creativa i perenne". Analísta polític, pot afirmar-se que l'Ettore ha estat un activista no violent gràcies al prestigi dels seus escrits i del seu pensament. Va combatre la mediocritat, el reformisme i el servilisme."

Glòria Ramirez, Càtedra Unesco dels Drets Humans, UNAM-Mèxic.

El potencial vital i transformatiu de l’experiència és més fort que la nostra tendència a reproduir modalitats conegudes per conservar

Piergiorgio Reggio



El  Laboratori d’iniciatives ciutadanes “Ettore Gelpi” es constitueix amb una doble finalitat:

        la recerca, l’actuació educativo-formativa i l’impuls d’iniciatives ciutadanes que desenvolupin propostes cooperatives amb d’altres entitats, persones i iniciatives similars.

        fomentar xarxes, fòrums, trobades, seminaris en els que es recolliran els treballs realitzats per les diferents entitats i persones que puguin aportar elements de reflexió, investigació i propostes d’acció relacionades amb el món del treball i la formació.

El 17 i 18 de maig es farà Barcelona la trobada del Laboratori per comaprtir el treball relaitzat. Durants les diferents sessions comaprtirem les relxión i propostes prenent com a punt de referència el treball que Piergiorgio Reggio ha fer sobre el saber experiencial.

Les sessions es desenvoluapran en forma de cercle de diàlegs i propostes en la que els quatre ponents faran aportacions inicials i a partir d’elles tots els participants podran intervenir per contribuir a l’elaboració col.lectiva.

També els grups de treball que han treballat sobre al lectura del llibre de Piergiorgio Reggio faran aportacions al Laboratori.

Per participar envieu-nos un email a saoeducacio@gmail.com amb el nom l’adreça i telèfon de contacte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada